Sopraan

Ik ben sopraan. Ik ben gespecialiseerd in de liederen van Hildegard von Bingen. Verder zing ik graag uit het klassieke Lied-repertoire.

Hildegard's Symphoniae

Ik zing al jaren de liederen van de eerste bekende Europese vrouwelijke componiste, de middeleeuwse abdis en mystica Hildegard von Bingen. Ik zing deze liederen solistisch en ook veel in samenwerking met mijn vocale ensemble Schola Hildegardis. Concerten zijn er op allerlei bijzondere plaatsen en gelegenheden in binnen- en buitenland (zie Agenda).

Klank, resonans en stilte

Ik hou van 'klank-experimenten' ook met bijzondere instrumenten. Ik zing graag als weg tot verbondenheid en vrede. Wie wil samenwerken om bijzondere concerten te ontwikkelen en aan te bieden...neem contact met me op.

Contact

Antje de Wit is sopraan. Ze heeft ook ruime ervaring als 'voorzanger'. Ze zingt liederen, meditatieve concerten en verleent medewerking aan rituelen (rouw, trouw, verandering, doorgang) en vocale producties. Zij zong o.a. in Elias van Mendelsohn, en Messe Solennele van Rossini. Neem gewoon contact op. Via contactpagina.