Zangeres

Ik zing repertoire voor sopraan en mezzo-sopraan. Ik ben gespecialiseerd in het liederen-repertoire van Hildegard von Bingen. De laatste jaren heb ik met speciaal gericht op Laat Romantiek en repertoire van Fin de Siècle, met bijzondere interesse voor vrouwelijke componisten uit die periodes.

Hildegard's Symphoniae

Ik zing al jaren de liederen van de eerste bekende Europese vrouwelijke componiste, de middeleeuwse abdis en mystica Hildegard von Bingen. Ik voer deze liederen uit solistisch en ook regelmatig in samenwerking met zangeressen uit het vocale project 'Schola Hildegardis'. Concerten zijn er op allerlei bijzondere plaatsen en gelegenheden in binnen- en buitenland (zie Agenda).

Trilling, klank en resonans

Voor mij is zingen trilling en resonans. Ik probeer in mijn zingen een verbinding tussen mijn akoestische binnen-wereld en de buiten-ruimte mogelijk te maken. Ik hou van 'klank-experimenten' ook met bijzondere instrumenten en akoestische situaties. Ik zing als weg tot vrijheid, verbondenheid en vrede. Wie wil samenwerken om bijzondere concerten te ontwikkelen en aan te bieden...neem contact met me op.

Contact

Antje de Wit is sopraan. Ze heeft ook ruime ervaring als 'voorzanger'. Ze zingt liederen, meditatieve concerten en verleent medewerking aan rituelen (rouw, trouw, verandering, doorgang) en vocale producties. Zij zong o.a. in Elias van Mendelsohn, en Messe Solennele van Rossini. Neem gewoon contact op. Via contactpagina.